Hot Screen Set Afișați mai mare

Creuzet Lut cu Sita

AM.006

Produs Nou

Recenzie

Creuzet Lut cu Sita Metalica Amy Deluxe

Detalii

45,00 Lei (tva inclus)

Valabiltiate Stoc Epuizat

Distribuiti

Suportul AMY Hot Screen înlocuiește folia de aluminiu. Pur și simplu puneți cărbunele încins pe sita fin perforată și puneți-o pe creuzet.

Mânerul atașat facilitează îndepărtarea sitei de pe creuzet. Tubul provoacă așa-numitul efect de coș și permite evacuarea excesului de căldură. Tutunul rămâne plăcut pentru o perioadă mai lungă de timp.

Suportul AMY Hot Screen poate fi dezasamblat în 4 părți.

AMY SHOP este prtener si distribuitor oficial Amy Group (Germania)

Produsele noastre sunt de cea mai bună calitate pe piață

Nu garantăm produsele pe care le comercializăm, răspundem doar la unele defecte de fabricație

⚠️ Atenție:

Pentru curățarea acestui produs nu se pot folosi agenți de curățare precum acidul și alți detergenți de uz casnic. Acidul poate schimba culorile și poate deteriora produsul.

Vă rugăm să citiți cu atenție detaliile produsului și termenii de utilizare a site-ului nostru înainte de a transfera o comanda

Cred ca aceste link-uri va vor ajuta:

   

Nota 
2019-07-25

Multumesc

Astăzi am primit acest smoke box, iar acum savurez din plin aroma unei narghilele in care am pus tutun 2 mere și putina lămâie cu menta ... este senzațional .

Pana la acest produs am folosit creuzete Puhnel și Vortex cu folie de aluminiu. Am folosit atât un singur strat cât și folie împăturită in 3 straturi dar întotdeauna, după 20-30 de minute fumul devenea înțepător. Cu acest produs fumatul narghilelei este deosebit, fumul este dens și se simte din plin aroma tutunului. Recomand cu încredere acest smoke box.

  Scrie-ti parerea!

  Scrie o recenzie

  Creuzet Lut cu Sita

  Creuzet Lut cu Sita

  Creuzet Lut cu Sita Metalica Amy Deluxe

  Scrie o recenzie

  Produse asemanatoare