Cum curatam narghileaua?
16 aug, 2020 Postat de: AMY Deluxe Romania În: blog Comentariu: 0 Vizitați: 2639

Cum curatam narghileaua?

Cum sa retii narghileaua ta curata, proaspata in mod corect?
Cu ce spel narghileaua si ce ecapamint ai nevoie?
Cat de des se spala narghileaua?
Cand folosim solutie speciala pentru curatare?
Este interzis sau nu sa spalam narghileaua cu detegente?

Unul dintre cei mai importanți factori pentru a vă asigura că sunteți capabili să scoateți nori delicioși cu aromă completă din sesiunea dvs de narghilea este să vă asigurați că vă mențineți o narghilea curata în orice moment.


Curatare este necesara dupa fiecare utilizare sau daca doriti sa incercati o aroma noua.

Sa incepem !!!!!

Hai sa incepem sa spalam narghileaua cum trebuie

Aveti nevoie de:

Spalarea vasului:

Se pulverizzeaza solutie speciala AMY Shisha Cleaner pe peretii vasului si pe fundul vasului,apoi se lasa sa actioneze 20 de min dupa care cu Peria de Vas se freaca bine fundul vasului si peretii vasului timp de cateva minute, dupa aceea se clateste vasul bine sub jet de apa si se lasa la scurs.

   

Curatarea coloanei su baza narghilelei:

Va recomandam sa folositi intotdeauna solutie speciala de curatat narghileaua cum este AMY Shisha cleaner iata cate detalii despre solutia Shisha cleaner:

Shisha Cleaner de la Amy este o solutie speciala pentru curatarea narghilelei deoarece nu este toxica nu are miros si contine cristale de curatare care ajuta cu adevarat la curatarea rezidurilor dure, bacteriilor, mucegaiului si este excelenta pt curatarea tuturor pieselor pentru narghila.

Spalare coloana narghile cu perie speciala curatare colana narghile

Coloana se curata astfel asezam coloana in pozitia sezut apoi pulverizam solutie Shisha cleaner lasam sa actioneze cateva minute apoi cu ajutorul periei speciale de curatat de la Amy frecam bine cu miscri circulare dupa care clatim sub jet de apa puternic. Atat solutia speciala cat si periile va ajuta sa scoateti mirosurile si depuneriile fie ele si foarte vechi.

" Este foarte important sa va mentineti atat vasul cat si coloana curate pentru a obtine sesiuni de fumat cat mai lungi si cat mai placute. "

ATENTIE !!!!!


Niciodata nu curatati narghileaua cu apa fierbine , lamaie, sapun sau detergenti pentru spalarea vaselor sau rufelor deoarece narghileaua prinde gust si se strica.

Comentarii

Lasă comentariul tău